Pluk- en Moestuin

Het doel van het evenement is om een gezellige dag te creëren voor de inwoners van Badhoevedorp en om geld in te zamelen voor de nieuwe Pluk-/Moestuin. 

Een pluk-/moestuin is een plek waar bezoekers groente en fruit rechtstreeks uit de grond of van de boom of struik plukt. Kinderen leren waar groente en fruit vandaan komt en het is overigens een leuke bezigheid voor kinderen.

De pluk-/moestuin wordt in de lente van 2019 gerealiseerd in het hart van Badhoevedorp waar voorheen het dorp in tweeën werd gesplitst door de A9.

Om de pluk-/moestuin een extra goede start te geven wordt er middels Badhoevedorp Viert, geld ingezameld. Tien procent van de baromzet wordt afgedragen, de standhouders betalen tien procent meer voor een stand en er wordt een loterij gehouden waarbij elke winkelier in Badhoevedorp wordt betrokken om zo geld in te zamelen voor de pluk-/moestuin.

Wil jij meehelpen aan de pluk-/moestuin? 

Dat kan! Dorpsgenoten kunnen op de pluk-/moestuin vrijwillig meehelpen. Iedereen kan in de pluk-/moestuin zijn of haar steentje bijdragen! Daarnaast kan je je al opgeven voor een eigen moestuin via info@badhoevedorpviert.nl.